Hel/delprotes

Med Ivocap systemet kan vi framställa varmpolymeriserade proteser av högsta klass. Våra proteser görs alltid i varmpolymeriserat akrylat för bästa hållfasthet och med minsta restmonomer – för patientens bästa.

Vi designer utifrån din och patientens önskemål funktion. Estetik och Kvalitet är ledorden.

Titanpart

Vi erbjuder dig partialproteser i titan. Mångårig erfarenhet av såväl enkla som väldigt komplexa konstruktioner borgar för en hög kvalitet såväl i design som utförande.

Titan-part
Titan-part

Partielprotes med titanskelett

Co-Cr-part

Vi erbjuder dig partialprotes i Co-Cr. Mångårig erfarenhet av såväl enkla som väldigt komplexa konstruktioner borgar för en hög kvalitet såväl i design som utförande.

ÖK part i Co-Cr
ÖK part i Co-Cr

UK-part i Co-Cr med urtagskronor
UK-part i Co-Cr med urtagskronor

ÖK-part i Co-Cr
ÖK-part i Co-Cr

 

Provisoriskpart i akryl

Vi erbjuder dig provisoriska partialprotes i tryckpolymeriserad akryl, dessa partialprotes som vi tillverkar har hög estetik och med hög kvalitet.

Temporärpart
Temporärpart

Helprotes

Vi erbjuder dig helprotes i varmpolymeriserad akryl (Ivocap), vi designer utifrån din och patientens önskemål funktion. Estetik och Kvalitet är ledorden.

Helprotes
Helprotes

Delprotes

Om du inte saknar alla tänder kan en delprotes passa dig. Detta alternativ är billigare och lätt att rengöra än implantat, dessutom passar de dig som är äldre och inte har ett så pass starkt käkben för att kunna skruva i det.

Vi erbjuder dig delprotes så som tandläkare önskar utifrån kundens bett
Saknas det något, kontakta oss!

Delprotes
Delprotes flexibelpart

Flexibelpart.

Deflex.

​Jämfört med traditionella metall partiella proteser, erbjuder DeFlex/Flexibel ® bättre estetik, komfort och hållbarhet. Faktum är att DeFlex ® proteserna är tillverkade av ett obrytbart nylonharts vilket gör att det är monomerfritt och CE-Märkta och varje DeFlex ® restaurering kommer med en livstids garanti mot brott och sprickor.
Nu tillverkas DeFlex proteser hos Nobo Dentalteknik i Skellefteå, inte i Kina. Tack var det Nobo Dentalteknik som investerat stort med nya maskiner för tillverkning av högkvalitativa tandersättningar.
Fördelar för patienter med Deflex (Flexibel) protes:
Okrossbar
Metallfri
Osynlig
Lätt och smidig
Bekväm att använda
Monomerfri

Osynliga klamrar.(Tand/tandköttsfärgad)


Samarbetspartner: Ivoclar Vivadent

 

Kontakta oss gärna
Vi svarar så fort vi bara kan